Biletul Zilei 20/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Rennes - Montpellier

Duel strans in Ligue 1, duel pentru locurile de europa. Gazdele au 2 puncte in minus fata de Montpellier si traverseaza o forma excelenta acasa. Exceptand infrangerea cu Reims, 0-2 surprinzator, gazdele au marcat in toate meciurile de acasa si vin dupa 5 victorii la rand pe propria arena ( ultima venita in prelungiri ). Doar cu Nimes au inscris de 4 ori, in rest nedepasind bariera de 3 reusite. Oaspetii sunt totusi o echipa mult mai buna decat restul adversarelor intalnite avand o defensiva impecabila, 16 goluri primite in 19 partide. Credem ca Rennes va marca, dar nu va inscrie extrem de mult.

Pronostic: G 1-3 (Gazdele marcheaza minim 1 gol si maxim 3)

Cota: 1.35

Schalke - Wolfsburg

Gazdele, locul 14 in clasament, primesc vizita unei echipe din varful campionatului. Cu toate acestea, Wolfsburg are o cota foarte mare inclusiv la x2, asta desi vine dupa 3 victorii la rand “afara”. 1.64 pentru ca oaspetii sa nu piarda pare o cota de speculat pentru oamenii cu bani de pariat, iar GG-ul de 1.93 ni se pare enorm. Credem ca gazdele, care au si ele 7 partide consecutive acasa cu gol inscris, vor marca astazi, dar nu suntem de parere ca vor avea un galop de sanatate.

Pronostic: G 1-3 (Schalke inscrie minim 1 gol si maxim 3)

Cota: 1.35

St Etienne - Lyon

Revenim in Franta pentru meciul nostru preferat de astazi. Locurile 3 si 4 din Ligue 1 se intalnesc intr-un duel ce se anunta extrem de interesant. Lyon a pierdut multe puncte si se vede nevoita sa lupte acum pentru o pozitie de ucl care parea sigura in urma cu cateva luni. Gazdele joaca excelent acasa si suntem de parere ca ne asteapta o partida cu foarte multe reusite si spectacol garantat.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media