Biletul Zilei 21/01/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Juventus - Chievo

Duelul extremelor in serie A acolo unde Juve primeste vizita lanternei rosii, Chievo. Cu Napoli venita la 6 lungimi in spate, batrana doamna nu are alta varianta decat victoria pentru a pune din nou o distanta considerabila intre ea si locul secund. Credem ca Ronaldo si colegii sai vor face un meci bun contra unei trupe care, pe langa jocul foarte slab prestat, a mai si fost penalizata cu 3 puncte. Cu 35 de goluri primite in 19 etape Chievo va avea de furca impotriva vedetelor torineze si nu credem ca va rezista in fata unei echipe ce are o medie de 2 goluri inscrise pe meci.

Pronostic: H1 (Juve invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.47

Bautista-Agut - Tsitsipas

O partida pe care nu cred ca cineva isi imagina cu o va vedea. Bautista l-a eliminat in turul precedent, total neasteptat, pe croatul Cilic, locul 7 atp, iar grecul de 20 de ani a realizat o surpriza si mai mare invingandu-l in 4 seturi pe marele Federer. I-am vazut pe ambii tenismeni in meciurile despre care am scris mai sus si ne-au placut enorm, jocul prestat fiind unul de inalt nivel in dreptul amandurora. Credem ca va fi un joc foarte disputat si lung, din 8 meciuri 3/5 jucate de cei doi in 2019 doar spaniolul reusind un 3-0, restul avand toate 4 sau 5 seturi.

Pronostic: P3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.45

Eibar - Espanyol

Gazdele, locul 16 in clasament, doar 2 puncte peste linia rosie, primesc vizita unei echipe aflate si ea in dificultate. Espanyol are 2 puncte peste Eibar si trage cu dintii de orice punct in tentativa de a scapa din subsolul clasamentului. Daca privim cele doua echipe, observam ca au un golaveraj asemanator, 21-28 fata de 21-27, observam ca gazdele au o singura partida jucata acasa in care nu au inscris in ultimele 10 astfel de partide, 0-0 cu Villarreal, si au inregistrat 7 GG-uri in acest timp si mai putem vedea ca oaspetii nu au marcat in 3 din ultimele 10 deplasari si ca vin dupa un singur punct scos in ultimele 6 partide departe de casa. Au inregistrat in acest interval 6 GG-uri. Desi credem ca ambele pot marca, vom alege sa ne axam pe gazde astazi.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.24

Distribuiti pe Social Media