Biletul Zilei 22/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Altrincham - Blyth

Meci extrem de placut in liga nationala nord din Anglia. Locurile 6 si 10 disputa o un meci care se anunta spectaculos si plin de reusite. Ambele formatii inscriu si primesc goluri cu regularitate, gazdele au un golaveraj de 50-39 in timp ce oaspetii au un raport al golurilor inscrise / primite de 44 la 43. Am avut mereu parte de partide disputate intre cele doua, din 2011 si pana acum avand parte de 7 GG-uri, dintre care 6 au fost si cu minim 3 goluri in meci. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.50

Newry City - Linfield

Liderul din Irlanda de Nord se deplaseaza pe terenul echipei de pe locul 11 (penultimul) si, vand numai 3 puncte avans fata de locul 2, nu are alta varianta decat cea a victoriei. Cu 52 de goluri marcate in 25 de partide, credem ca ofensiva liderului isi va face datoria in fata unei defensive extrem de slabe, 44 de goluri primite in 24 de meciuri, si punctele vor lua calea celor din Linfield. Gazdele au o cota imensa la gol marcat, 1.98, dar si asa credem ca oaspetii vor incerca sa puncteze mai mult pentru a sta linistiti. Cu doar 15 goluri primite in 25 de meciuri, apararea liderului este una greu de batut, motiv pentru care nu ne vom hazarda pe un numar mai mare de goluri in meci si vom miza doar pe media de goluri marcate pe meci avuta de echipa de pe prima pozitie.

Pronostic: 2&o2+ (Oaspetii inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.35

Alkmaar - Vitesse

Un duel cu adevarat tare in cupa Olandei. Desi ultima intalnire dintre cele doua s-a terminat cu un 0-0 neasteptat, partidele precedente au fost mereu pline de goluri si am avut parte, in ultima vreme, de meciuri cu GG-uri si 3+ uri. 19-10 este golaverajul celor de la Alkmaar in ultimele 10 meciuri pe propria arena, in timp ce Vitesse vine dupa zece deplasari in care a marcat de 13 ori si in care a primit 15 goluri. Credem ca se vor marca goluri multe astazi.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media