Biletul Zilei 24/01/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Chelsea - Tottenham

Prima mansa a acestei confruntari s-a decis in urma unu gol marcat dintr-un penalty acordat pe baza sistemului VAR, in minutul 25 al partidei. Kane a marcat si a stabilit si scorul final al unei dispute mediocre, sub nivelul la care ne-au obisnuit cele doua formatii. In afara catorva faze, Chelsea a contat foarte putin in atac, multumindu-se intr-un fel cu aceasta infrangere la limita.

In returul de astazi, Chelsea va arata alta fata, denota si cota mica oferita de bookmakeri. Doar 1.67 la victorie pentru gazde, care au nevoie de 1-0 pentru a egala situatia dublei in fata rivalilor din oras!

Recomandam G1-3, mai exact gazdele marcheaza minim un gol si maxim 3 goluri, pe o cota de 1.28!


Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.28

Ajax - Heerenveen

La doar 4 zile de la acel 4-4 cu cantec de la Amsterdam din prima liga olandeza, cele doua formatii se revad astazi si in Cupa. Mai exact in sferturile de finala. Se va juca un singur meci, la finalul caruia vom afla si semifinalista.

Cota la victorie pentru gazde este mai mica fata de meciul din campionat. Atunci a avut 1.18, acum are 1.12, chiar si 4+-ul fiind in scadere de la 1.52 la 1.50! Ne asteptam la un nou meci cu goluri, de data aceasta cu mai multe reusite de partea lui Ajax, care, daca invinge, va da piept cu Feyenoord in faza superioara.


Pronostic: 4+ (Minim patru goluri marcate in meci)

Cota: 1.50

Gent - Oostende

Daca in campionat nu au acelasi teluri, in cupa se bat pentru un loc in finala. Gent si Oostende s-au vazut ajunse in aceasta faza a competitiei dupa ce au trecut de echipe relativ inferioare lor.

Cu 7 victorii si un egal in ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu, Gent va ataca fara menajamente, inca din startul partidei, pentru a-si valorifica avantajul terenului propriu si suntem de parere ca are puterea sa deschida tabela repede, inca din prima repriza a meciului!


Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.26

Amiens - Lyon

Fie ca a fost vorba de campionat, fie ca a jucat in cupa, Lyon a avut parte de 25 meciuri din ultimele 26, in care s-au inscris minim doua goluri. Doar partida de acasa cu St. Etienne s-a incheiat 1-0, stricand astfel tiparul meciurilor alb-albastrilor!

Nici Amiens nu sta rau la acest capitol, avand un plus de partea meciurilor cu minim doua reusite! Cele 14 partide in care s-au inscris minim 2 goluri din ultimele 20 disputate, cumulate cu istoricul recent al lui Olympique, ne intaresc ideea ca vom vedea minim doua goluri si in aceasta seara. Oricine va deschide repede scorul isi va forta adversara sa iasa la joc, fiind foarte greu de crezut ca in aceste conditii, tabela nu se va mai schimba cel putin o data pana la finalul intalnirii.


Pronostic: 2+ (Se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.25

Distribuiti pe Social Media