Biletul Zilei 28/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Linfield - Glentoran

Liderul din Irlanda de Nord continua cursa pentru titlu in fata locului 9, Glentoran. Credem ca echipa gazda va ataca din primul minut si atacul, 54 de goluri in 26 de meciuri, isi va face datoria si va asigura cele 3 puncte. Oaspetii vin cu o defensiva destul de subreda, 36 de goluri primite in 24 de partide, si vor avea o misiune extrem de dificila in a rezista.

Pronostic: 1&g2+ (Linfield invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.43

Alaves - Rayo

Alaves primeste vizita unei echipe din subsolul clasamentului si primeste din nou o cota extrem de mare pentru cum arata partida la prima vedere. Nu stim exact pentru care motiv victoria gazdelor nu este cotata la 1.5-1.6, dar credem ca oaspetii vin sa marcheze si sa acumuleze punct sau puncte. Asta inseamna ca se vor deschide si suntem de parere ca echipa gazda. Evident mai valoroasa, va marca azi.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.25

Clermont - Le Havre

Duel interesant in liga a doua franceza acolo unde gazdele, locul 5, primesc vizita unei echipe din vecinatate, Le Havre, locul 7, un punct in minus. Credem ca gazdele au prima sansa diseara si vor apara avantajul terenului propriu in fata unui rival la promovare. Mizam pe gol marcat astazi.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu minim un gol si maxim 3)

Cota: 1.33

Empoli - Genoa

Derby din subsolul clasamentului acolo unde Empoli primeste vizita unei echipe care incepuse bine sezonul, dar care a cedat in ultimele 5 meciuri departe de casa si a ajuns pana aproape de zona rosie. Credem ca gazdele vor ataca si vor incerca sa castige pentru a urca peste rivala de astazi, iar avantajul terenului propriu credem ca se va vedea la final.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu minim un gol si maxim trei)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media