Biletul Zilei 29/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Arsenal - Cardiff

Pentru BZ de astazi am pregatit 5 echipe in care avem incredere, trei forte al fotbalului din Anglia si doua din Portugalia. In prima partida aleasa Arsenal primeste vizita echipei de pe locul 18 si nu poate face vreun pas gresit in lupta pentru top 4 si chiar pentrul locul de EL. Exceptand unele echipe de top din PL, gazdele au invins tot ce au prins pe propria arena, in timp ce oaspetii joaca extrem de slab in deplasare.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.25

Manchester United - Burnley

United, de cand a plecat Mourinho, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Bate tot si joaca incantator, iar fotbalistii si-au recapatat pofta de fotbal. Burnley este o echipa din subsolul clasamentului, putin peste linia rosie, o trupa care nu credem ca are vreo sansa astazi.

Pronostic: 1 (United invinge)

Cota: 1.28

Newcastle - Manchester City

City lupta in continuare pentru titlu, se afla la 4 lungimi in spatele liderului si nu are loc de erori. Cum gazdele nu stau deloc pe roze credem ca oaspetii vor trebui sa marcheze mai mult de un gol pentru a fi siguri de cele 3 puncte. Suntem de parere ca Pep si baietii sai vor ataca din prima secunda si vor pleca cu cele trei puncte.

Pronostic: 2&o2+ (City invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.27

Benfica - Boavista

Locul 2 din Primeira se afla la -5 de Porto si nu isi permite pasi gresiti, mai ales ca liderul joaca excelent. In plus, din spate vine puternic Braga, echipa care ameninta locul de UCL. Benfica este o bestie pe propria arena si credem ca va marca mult diseara si se va impune lejer in fata unei trupe extrem de slabe si cu reale probleme.

Pronostic: 1&g2+ (Benfica invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.27

Braga - Santa Clara

Cum spuneam si in comentariul partidei Benficai, Braga joaca excelent si ataca macar locul 2 de UCL, dar suntem siguri ca nu si-au luat gandul de la un titlu care mai mereu a luat calea unuia dintre cei trei granzi. Desi Santa Clara marcheaza destul de des, suntem de parere ca Braga nu va rata punctele astazi, mai ales ca si Sporting sta la panda. Lupta se da in 4 si orice punct conteaza.

Pronostic: 1 (Braga invinge)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media