Biletul Zilei 30/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Barcelona - Sevilla

Dupa rezultatul surprinzator din tur ne asteptam ca gazdele sa atace din prima secunda si sa incerce sa isi asigure un avantaj linistitor cat mai repede. Cum Sevilla nu este o trupa de neglijat, credem ca Barca ar putea avea nevoie de foarte multe goluri pentru a sta linistita in finalul acesti duble, nu credem ca meciul va curge catre un 2-0 care sa duca in prelungiri si foarte probabil Barca va castiga diseara.

Pronostic: 1&3+ (Barca invinge si se inscriu minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.39

Regensburg - Paderborn

Vecine de clasament, cele doua echipe promit un meci cu multe goluri, ambele fiind formatii care marcheaza si primesc goluri des (31-28 vs 42-30 golaveraje ). Forma de moment ne arata ca ne asteapta o partida care foarte probabil va fi presarata cu reusite de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

Fiorentina - Roma

Meci foarte frumos in cupa Italiei, cele doua echipe fiind extrem de spectaculoase si ofensive. Fiorentina vine dupa un 3-3 cu Sampdoria in timp ce Roma vine dupa un 3-3 la Atalanta. Premise clare de spectacol. Noi ne vom axa pe gazde despre care credem ca vor marca astazi beneficiind de avantajul propriei arene si de faptul ca romanii au luat gol in mai toate deplasarile din acest sezon.

Pronostic: G1-3 (Fiorentina inscrie minim un gol si maxim 3)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media