Biletul Zilei 31/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Girona - Real Madrid

In sferturile de finala ale Cupei Regelui se disputa in aceasta seara mansa retur dintre Girona - Real Madrid. In tur, madrilenii au invins cu 4-2 la capatul unui meci extrem de spectaculos.

Girona, o echipa extrem de incomoda, ce a inscris in turul precedent nu mai putin de 4 goluri in doua meciuri in poarta lui Atletico Madrid, pastreaza sanse la calificare gratie celor doua goluri marcate in poarta lui Real! Nu putem nega nici faptul ca Real Madrid se afla pe o panta descendenta, dupa plecarea celor doi titani, Zidane si Ronaldo, motiv pentru care, echipele mici se inghesuie sa loveasca si mai tare in cea mai titrata echipa a lumii!

Ramane de vazut cine se va bucura de calificarea in semifinalele competitiei, insa pana atunci noi vom opta pentru un meci deschis in care ambele echipe vor inscrie!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Inter - Lazio

Focusata parca din ce in ce mai putin pe campionat, Interul din Milano are astazi ocazia sa patrunda in semifinalele Cupei Italiei unde o va intalni pe Milan, echipa resuscitata de polonezul Piatek. Pentru asta, insa, trebuie sa treaca de Lazio.

Asigurata in proportie de 90%, ca nu va scapa din mana top 4 in ierarhia seriei A, echipa din Milano spera sa salveze sezonul cu o calificare in careul de asi al cupei, din care mai fac parte Fiorentina si Atalanta!

Dupa Milan - Napoli 2 - 0, Atalanta - Juventus 3 - 0 si Fiorentina - Roma 7 - 1, ne asteptam si astazi la o partida cu goluri, cel mai probabil de ambele parti. Ne vom opri insa la cota de 1.92, adica atat cat are Inter la minim un gol marcat in prima repriza.


Pronostic: I G1+ (Echipa gazda marcheaza minim un gol in prima repriza)

Cota: 1.92

Distribuiti pe Social Media