Biletul Zilei 02/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Eintracht Frankfurt - BVB Dortmund

Derby de foc in Bundesliga acolo unde gazdele de la Eintracht primesc vizita liderului din Germania. Ambele echipe lupta pentru un obiectiv in acest sezon si ambele isi doresc toate cele trei puncte. Frankfurt se bate pentru top 4 in timp ce BVB spera sa mentina avansul fata de Bayern si sa castige titlul. Doua trupe ofensive, spectaculoase ce promit un meci superb.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Hoffenheim - Dusseldorf

O alta partida spectaculoasa in Bundesliga. Desi oaspetii sunt jos in clasament, ei marcheaza foarte des in deplasare bifand meciuri cu GG3+ uri pe banda. Hoffe este o echipa de europa si se lupta si ea pentru un loc de cupa europeana, dar a aratat carente mari in ultimele jocuri acasa. Cota la GG este la fel ca la meciul precedent de pe biletul zilei, ceea ce ne arata ca si bookmakerii vad partida ca una deschisa. 

Pronostic: GG3+ (Ambele inscriu si minim 3 goluri in meci.)

Cota: 1.65

Juventus - Parma

Dupa esecul drastic din cupa si dupa prestatia aproape la fel de slaba din meciul cu Lazio, Juventus trebuie sa isi revina in primul rand din punct de vedere al jocului prestat, dubla cu Atletico fiind extrem de aproape. Cu Bonucci si Chellini accidentati si, foarte probabil, pastrati pentru turul din ucl, ofensiva va avea de munca pentru a aduce cele trei puncte la Torino. Ne punem sperantele in Ronlado care isi doreste enorm sa marcheze si sa revina in fruntea marcatorilor din serie A si credem ca el si colegii sai vor ataca din primul minut diseara.

Pronostic: 1&g2+ (Juve invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media