Biletul Zilei 03/02/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Manchester City - Arsenal

City se afla la 7 puncte in spatele liderului si nu mai are loc de erori daca vrea sa mai spere la titlu in acest sezon. Oaspetii se afla pe 5 si se lupta pentru un loc in top 4 ceea ce ne face sa credem ca vor incerca sa marcheze si sa castige partida, chiar daca un X dupa aceasta deplasare ar insemna, in mod normal, o reusita. Credem ca egalul nu ajuta pe nimeni in atingerea obiectivelor si mergem pe mana gazdelor astazi.

Pronostic: 1&g2+ (City invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.40

Real Madrid - Alaves

Realul arata semne de viata si se afla pe un trend ascendent in toate competitiile. A ajuns pe 3 in campionat si, cu o victorie diseara, se apropie la 8 lungimi de Barcelona. Chiar daca titlul pare jucat, intr-un sezon in care nicio formatie nu a aratat constanta in evolutii, orice punct conteaza. Alaves a evoluat foarte bine in acest sezon, dar nu credem ca poate rezista pe Bernabeu in fata unei echipe in foame de puncte. 

Pronostic: 1&g2+ (Real invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.30

Lyon - PSG

Meci superb in Ligue 1 in aceasta seara, liderul autoritar al campionatului deplasandu-se in fieful lui Memphis&co pentru o partida in care ne asteptam sa vedem goluri multe. Chiar daca Lyon nu exceleaza pe propria arena, in meciurile cu parizienii a jucat mereu bine si s-a mobilizat suplimentar. Despre PSG nu credem ca mai e nevoie sa discutam, forta ofensiva a campioanei Frantei fiind bine cunoscuta.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

PSV - Sittard

Liderul din Eredivisie are mare nevoie de victorie astazi avand in vedere ultimele evolutii si faptul ca rivala din Amsterdam s-a apropiat amenintator la doar 2 puncte. Ajax joaca excelent si pune presiune pe PSV, astfel incat suntem de parere ca in aceasta dupa-amiaza gazdele au doar varianta victoriei. Oaspetii nu reprezinta o trupa de speriat pentru gigantul din Eindhoven, dar se afla totusi la 3 puncte de zona pentru europa si ar putea forta surpriza. Probabil PSV va ataca din prima secunda si va marca de mai multe ori.

Pronostic: 1&g2+ (PSV invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.18

Distribuiti pe Social Media