Biletul Zilei 04/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Cagliari - Atalanta

Chiar daca Atalanta vine dupa o serie extraordinara de meciuri, unde putem mentiona un 3-0 si un 2-2 cu Juve, victorii clare 5-0 si 6-2 cu Frosinone si Sassuolo, astazi merge intr-o deplasare extrem de dificila, in Sardinia.

Meciul de cupa recent disputat s-a incheiat cu un scor sec, 2-0 pentru Atalanta, insa Cagliari este focusata mai mult pe campionat, unde incearca din rasputeri sa se salveze de la retrogradare.

Recomandam cu mare incredere gol marcat gazdele pe o cota de 1.44!Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.44

Rayo Vallecano - Leganes

Intr-un clasament al formei de moment in ultimele 5 meciuri din La Liga, Vallecano se afla pe un uluitor loc 2! A obtinut 13 puncte din 15 posibile, luand astfel o optiune extrem de serioasa in lupta pentru evitarea retrogradarii!

Am crede ca meciul cu Leganes de asta-seara este la indemana gazdelor, oaspetii prezentandu-se dupa 3 infrangeri consecutive in deplasare. Cu toate aceste indicii, bookmakerii ofera o cota colosala la 1 solist si anume 2.7!

Sa ofere casele de pariuri 1.45 la 1X la un meci care pare 1 solist din toate pozitiile?!


Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.50

PSV Tin. - Oss

PSV tineret, incontestabil este cea mai frumoasa echipa din liga secunda olandeza. In 4 din ultimele 5 meciuri, gazdele au inregistrat scoruri de minim 2-2, iar in ultimul duel au invins cu 3-1 la Dordrecht.

Top Oss este o echipa mai inchisa, dar cu un asemenea joc practicat de tinerii lui PSV nu credem ca exista posibilitatea sa nu vedem din nou spectacol fotbalistic.

Cel mai probabil vom vedea din nou un scor mare, cu goluri in ambele porti!


Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media