Biletul Zilei 06/02/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

St Gallen - Zurich

Duel tare in etapa a 19a din Super League, Elvetia. Gazdele, locul 6, vaneaza pozitia ocupata de oaspetii de astazi, pozitie ce permite accesul in preliminariile EL. Zurich, desi nu sta grozav pe ultimele deplasari, este o echipa ceva mai valoroasa, o trupa ce a evoluat in grupe europene in acest sezon si care doreste acelasi lucru pentru sezonul viitor. Lupta pentru locurile 3 si 4 se va da pana in final astfel ca fiecare punct conteaza. Golaverajele de 27-34, respectiv 26-25 ne asigura ca vom avea un meci deschis si cu goluri.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Barcelona - Real Madrid

Clasicul Spaniei ne aduce un nou episod astazi cand cele doua forte din Spania se dueleaza in turul semifinalelor Cupei. Nu stim inca situatia lui Messi, dar forma recenta a Realului, cu Ramos si Benzema excelenti si cu un Vinicius din ce in ce mai bun, ne face sa credem ca partida va fi ceva mai echilibrata decat acel 5-1 din campionat. Ne asteptam ca Realul sa inscrie, desi Barcelona pleaca cu prima sansa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

WBA - Brighton

Duelul din FA Cup ne pune fata in fata o echipa de Championship si una de PL. Dupa 0-0 in tur, consideram ca gazdele de la WBA sunt favorite, asta desi bookmakerii ofera o cota mai mica la victorie pentru Brighton. Vom alege sa mizam pe un gol al gazdelor, WBA fiind foarte generoasa din punct de vedere ofensiv pe teren propriu.

Pronostic: G1+ (WBA inscrie minim un gol)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media