Biletul Zilei 09/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Sepsi - Dinamo

Meci extrem de interesant in liga intai intre Sepsi, echipa de pe locul 6, si Dinamo, trupa care trage de ultima speranta pentru un loc de playoff. Dupa victoria cu 3-0 de etapa trecuta, oaspetii spera sa continue forma excelenta si sa urce in clasament. Va fi extrem de greu in fieful celor din Sf. Gheorghe, trupa care are un buget mare si ambitii de cupe europene. 

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.33

Kriens - Winterthur

Liga a doua din Elvetia este extrem de bogata in goluri si aduce mai mereu partide spectaculoase. Gazdele, ultimul loc, trag sa scape de aceasta pozitie in fata unei trupe care se lupta la promovare. Desi ocupa locul 10, Kriens marcheaza mereu pe propria arena si ne asteptam sa o faca si astazi, oaspetii fiind o trupa extrem de deschisa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.53

Liverpool - Bournemouth

Liverpool nu mai are loc de erori in lupta pentru titlu, avantajul de 7 puncte risipindu-se in doar cateva etape. Cu City venind la egalitate de puncte, gazdele de astazi nu au alta varianta decat 1 solist, lucrurile devenind destul de periculoase pentru visul de titlu al cormoranilor. Ne asteptam ca Salah & co sa castige clar acest duel

Pronostic: 1&g2+ (Liverpool invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.28

Atletico Madrid - Real Madrid

Derbyul capitalei Spaniei ne aduce fata in fata doua trupe extrem de tari si in forma. Credem ca acest meci are premisele pentru GG, dar ne vom axa doar pe gazde, deoarece pe Real o asteapta meciul din UCL, competitie care primeaza si anul acesta, campionatul fiind in mare masura pierdut. Cum oaspetii sunt destul de nesiguri pe defensiva, ne asteptam ca Griezmann si ai sai sa inscrie astazi.

Pronostic: G1+ (Atletico inscrie)

Cota: 1.27

Distribuiti pe Social Media