Biletul Zilei 10/02/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Braga - Chaves

Singura echipa din afara celor 3 giganti care poate emite pretentii la titlu revine in atentia noastra. Braga primeste vizita echipei de pe penultimul loc al clasamentului si ne asteptam sa isi adjudece cele 3 puncte pentru a ramane in plasa liderului. Cu o victorie, Braga vine la 2 lungimi de Porto si visul de titlu devine din ce in ce mai palpabil. Echipa gazda joaca excelent acasa si nu credem ca va avea probleme astazi.

Pronostic: 1 (Braga invinge)

Cota: 1.35

Atalanata - Spal

Acest meci nu poate avea decat un singur rezultat in viziunea noastra, gazdele reprezentand o trupa excelenta pe teren propriu ( si chiar in general vorbind ). Atalanta a invins fara drept de apel, in Cupa, pe Juve si marcheaza la foc automat in ultima vreme. Spal nu reprezinta o trupa de speriat, se afla pe locul 14, si nu credem ca se poate opune visului de Champions League al trupei de pe locul 7, trupa care, cu o victorie, urca pe 4 pana la meciul Milanului.

Pronostic: 1 (Atalanta invinge)

Cota: 1.35

Nordsjaelland - Brondby

Duel excelent in Danemarca intre doua trupe foarte spectaculoase si deschise. Gazdele se lupta pentru locurile de playoff in timp ce Brondby spera sa mai micsoreze distanta fata de Midtjylland si Copenhaga. ambele marcheaza des, ambele primesc goluri cu regularitate, Brondby face meciuri spectaculoase in deplasari, iar intre ele regasim partide cu GG-uri la foc automat, 8 din ultimele 10 intalniri directe fiind cu goluri de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media