Biletul Zilei 11/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

FCSB - Hermannstadt

Vicecampioana Romaniei primeste vizita echipei de pe locul 8, trupa care tocmai a remizat pe arena CFR-ului si care, cu o victorie, spera la un loc de playoff. Tocmai aceasta dorinta a oaspetilor de a prinde top 6 s-ar putea sa fie in avantajul gazdelor care, avand in fata o echipa care nu se apara pe doua linii si trage catre victorie, ar putea avea o partida mai usoara. Credem ca FCSB va invinge si se va apropia de liderul care a pierdut ieri la Craiova

Pronostic: 1 (FCSB invinge)

Cota: 1.42

Vendsyssel - Midtjylland

Campioana intra in joc in acest 2019 si trebuie sa castige astazi pentru a se reapropia de Copenhaga, trupa care a invins clar ieri pe teren propriu. Midtjylland are o ofensiva excelenta, 50 de goluri in 20 de meciuri, si ne asteptam sa puncteze si diseara in fata unei defensive care a cedat de 32 de ori pana acum. 

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.49

Jong Ajax - Roda

O echipa care are atacul in ADN versus o trupa care sper sa promoveze in prima liga. 44-39 vs 42-31 golaveraje, doua formatii extrem de deschise si spectaculoase. Ne asteptam sa vedem fotbal total si goluri multe de ambele parti. Desi nu are drept de promovare, Ajax este favorita certa in ochii bokmakerilor. Noi credem ca oaspetii au mult mai mult de castiga din acest meci si sunt nevoiti sa invinga.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.37

Distribuiti pe Social Media