Biletul Zilei 13/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ajax - Real Madrid

Campioana Europei intra in joc in aceasta seara si are parte de o deplasare destul de dificila. Ajax este o trupa cladita pe ofensiva, cu fotbalisti care cauta in permanenta golul. Aflata in mare forma, Ajax va face totul pentru a opune rezistenta galacticilor si noi credem ca meciul de astazi ne va aduce foarte multe goluri de ambele parti. Madridul si-a revenit, joaca mult mai bine, a remizat pe CampNou si a invins pe Wanda Metropollitan si are prima sansa diseara.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Brentford - Aston Villa

Doua echipe bune, doua trupe spectaculoase, gazdele intr-o forma excelenta cu 5 victorii si un egal in ultimele 6 meciuri acasa, oaspetii cu al doilea atac din Championship. Acestea sunt datele de la care pleaca duelul dintre locurile 18 si 10. Gazdele au si o partida in minus si, cu o victorie diseara, ar mai spera la un loc de baraj pentru promovare. Villa trebuie sa castige daca vrea sa aiba sanse reale pentru a se intoarce in PL.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Leeds - Swansea

Ocupanta locului 2 din Championship trebuie sa isi apere locul de promovare directa si nu are decat varianta victoriei astazi in fata locului 11, o alta fost echipa de PL. Swansea nu este o nuca usor de spart, motiv pentru care credem ca gazdele vor fi nevoite sa se intrebuinteze serios diseara. Dupa 1-3 cu Norwich, Leeds este datoare fanilor si credem ca diseara va ataca din prima secunda.

Pronostic: G2+ (Leeds inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.63

Distribuiti pe Social Media