Biletul Zilei 14/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lazio - Sevilla

Desi favorita la trofeu in fiecare an, Sevilla, trupa care a facut istorie in ultimul deceniu in aceasta competitie, are parte de o deplasare foarte grea in capitala Italiei. Lazio joaca foarte bine acasa, a facut niste partide excelente in grupa si ne asteptam sa opuna rezistenta mare in aceasta dubla. Cum Sevilla vine dupa 4 deplasari deplorabile si dupa doar 2 victorii afara in ultimele 10 astfel de meciuri, meciuri in care a primit gol mereu, credem ca diseara Lazio va marca.

Pronostic: G1+ (Lazio inscrie)

Cota: 1.26

Sporting - Villarreal

Duelul din Portugalia Se anunta extrem de interesant si noi credem ca gazdele sunt favorite cel putin in partida de diseara. Cu o situatie grea in LaLiga, oaspetii au toata atentia indreptata inspre campionat, acolo unde urmeaza 4 partide de foc, partide din care, daca nu obtin puncte, risca sa retrogradeze. Credem ca Europa League cade in plan secund si Sporting are toate atuurile sa spere la victorie diseara. 

Pronostic: 1X (Sporting nu pierde)

Cota: 1.35

Krasnodar - Leverkusen

Deplasare de foc pentru nemtii de la Leverkusen astazi. Krasnodar este o trupa tare, mai ales acasa, acolo unde marcheaza la foc automat si unde nu a mai pierdut din octombrie. Nemtii sunt clar trupa mai valoroasa, dar primesc multe goluri in deplasari si credem ca vremea din Rusia le va ingreuna misiunea astazi.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media