Biletul Zilei 15/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Panderborn - FC Koln

Meci cu adevarat interesant in 2.bundesliga intre Panderborn, locul 7 si Koln, locul secund. Avand in vedere forma celor doua echipe credem ca va fi un festival de goluri diseara, gazdele avand, in ultimele 20 de jocuri acasa, un total de 55 de goluri inscrise. Ultimele doua partide acasa s-au incheiat 6-2 si 6-0 pentru Panderborn, ir in 16 dintre aceste ultime 20 de meciuri gazdele au marcat minim 2 goluri. Fabulos! De cealalta parte, Koln vine dupa doua infrangeri la 0 in campionat, dar este o echipa care a punctat de 45 de ori in ultimele 20 de meciuri afara. Mai mult, desi gazdele joaca excelenta acasa, oaspetii sunt favoriti azi. Ne asteptam la spectacol.

Pronostic: GG3+ (Ambele inscriu si minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.65

Eiber - Getafe

Gazdele sunt favorite clare in meciul de astazi in fata unui adversar mult mai bine clasat. Getafe, locul 5, vine in aceasta deplasare dupa 12 meciuri din ultimele 15 departe de casa in care a primit gol si credem ca va incasa si astazi, mai ales ca gazdele de la Eibar, au inscris in toate partidele de pe teren propriu, cu o singura exceptie, un 0-0 cu Villarreal. Cu o victorie, Eibar vine la 2 lungimi de locurile de europa.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.26

Eindhoven - Jong Ajax

Un alt meci care se anunta a fi extrem de generos din punct de vedere al golurilor pentru fani. Toate partidele dintre cele doua au fost bogate in reusite, cu GG3+ uri pe banda. Gazdele inscriu des acasa, sper la un loc de baraj pentru promovare, in timp ce copiii lui Ajax, lipsiti de “grijile” accederii in primul esalon, au legat deja 9 deplasari cu GG3+, 4+, 5+ sau chiar 7+. Ne asteptam la show.

Pronostic: GG3+ (Ambele inscriu si minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media