Biletul Zilei 17/02/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Groningen - Feyenoord

Incepem biletul zilei de astazi cu un meci de la 15:30. Gazdele, locul 14, primesc vizita locului 3 din clasament si noi credem ca vor marca astazi. Desi GG-ul este foarte ok cotat, 1.55, ne vom axa doar pe Groningen si va spunem ca vine dupa 8 meciuri acasa din ultimele 10 in care a marcat si dupa 4 victorii din ultimele 5 jocuri pe propria arena. Adaugam faptul ca oaspetii au 8 deplasari din ultimele 10 cu gol primit si, mai mult, 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri afara.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.35

Eintracht Frankfurt - ‘Gladbach

Derby pentru UCL in Bundesliga intre locurile 6 si 3. Frankfurt vine dupa o serie incredibila acasa, cu 13 meciuri din ultimele 14 in care a marcat la foc automat. Singurul meci in care nu au punctat pe propria arena a fost la un 0-3 cu Bayern, meci in care a ratat enorm de mult. De cealalta parte, oaspetii nu au marcat la Munchen, in cupa, unde au pierdut in prelungiri, la Leipzig si la Hoffe, unde a fost tot 0-0 pe o cota de 1.35 la GG ! In rest, meciuri cu goluri multe ( inclusiv un 3-0 pe terenul lui Bayern, in campionat ) si jocuri foarte bune. Credem ca vom vedea multe goluri azi.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.52

Bayer Leverkusen - F. Dusseldorf

Locul 8 in Bundesliga, Leverkusen primeste vizita unei echipe care parea condamnata la un moment dat, dar care si-a revenit extraordinar si a marcat foarte des, acumuland puncte. Credem ca Bayern are nevoie de victorie pentru a urca spre locurile de europa si pentru asta trebuie sa inscrie mai mult de un gol, oaspetii avand 12 deplasari cu gol marcat in utimele 15 jocuri departe de casa.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media