Biletul Zilei 23/02/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Leeds - Bolton

Dupa, foarte probabil, cea mai slaba zi la bet din ultimul an, incepem BZ de astazi cu un meci clar, in care suntem de parere ca nu poate exista alt deznodamant. Nu vedem cum Leeds, locul 3, favorita la promovare, se poate incurca astazi de locul 23, o trupa extrem de slaba, in ciuda victoriei din deplasarea de la Birmingham, 1-0. Leeds trebuie sa invinga pentru a urca pe locurile de promovare directa , mai ales ca echipele de pe locurile fruntase au meciuri grele in aceasta etapa. Ne asteptam ca gazdele sa invinga clar.

Pronostic: 1&G2+ (Leeds invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Sevilla - Barcelona

Un meci clar de goluri, o partida care pentru noi incepe de la 1-1. Exceptand infrangerea cu 0-1 in fata lui Bilbao, gazdele au marcat pe banda rulanta pe teren propriu si trebuie sa isi protejeze pozitia a patra din clasament astfel ca ne asteptam sa nu se multumeasca cu egalul. Barca este o forta ofensiva, dar stim ca, avand 7 puncte avans, se concentreaza mai mult pe returul cu Lyon si pe cele doua partide cu Real din urmatoarea saptamana, urmand probabil sa isi odihneasca ceva jucatori.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Sittard - Heerenveen

Duel in egala masura pentru locurile de baraj european si pentru evitarea retrogradarii. Doua echipe deschise, de goluri, cu 36-48, respectiv 45-50 golaveraj, formatii care foarte probabil vor marca si astazi. Oaspetii au 8 GG4+ uri in ultimele 10 meciuri in deplasare, in timp ce gazdele au 7 partide acasa cu gol marcat in ultimele 10.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media