Biletul Zilei 24/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Levante - Real Madrid

Meci care, din punctul nostru de vedere, porneste de la 1-1. Levante joaca foarte bine acasa, Realul arata meci de meci carente defensive mari, Ramos este si el absent astazi in urma rosului incasat cu Girona, iar Madridul se axeaza in acest sezon pe UCL si, pe plan intern, pe returul Cupei de la mijlocul saptamanii. Cele doua meciuri cu Barca de saptamana viitoare conteaza enorm pentru fani si pentru echip, astfel ca astazi credem ca Real va incasa sigur gol, dar va si marca, forta ofensiva fiind destul de mare chiar si dupa plecarea lui Cristiano.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Monaco - Lyon

Un Monaco renascut, care aduna puncte si a reusit sa iasa din zona rosie versus o trupa de UCL, o echipa care a facut 0-0 acasa cu Barca si care se lupta sa prinda locul secund al clasamentului, fiind la 5 lungimi de Lille, cu un meci in minus. Gazdele au strans deja 6 meciuri acasa in care marcheaza si credem ca diseara vom vedea goluri multe.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Fiorentina - Inter

Inter se afla intr-o perioada proasta, conflictul cu Icardi este inca de actualitate, fapt care subrezeste forta nerazzurrilor, in timp ce gazdele arata destul de bine acasa si, cu o victorie, urca pana pe locul 6, loc de europa. Avem 8 meciuri directe din ultimele 10 in care gazdele au marcat pe teren propriu, Fio avand un atac mai prolific decat cel al Interului. Ne vom axa pe gazde in acest meci.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media