Biletul Zilei 25/02/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Leipzig - Hoffenheim

Duel tare in Germania intre doua forte ale campionatului. Am analizat oaspetii si am observat ca au nu mai putin de 17 GG-uri in ultimele 20 de deplasari, 16 dintre acestea fiind de la GG3+ in sus. Ultimele 10 meciuri departe de casa reprezinta tot atatea partide cu gol-gol, una terminata cu 1-1, alta cu 3+, doua cu 4+, doua cu 5+, de trei s-au inscris cate 6 goluri si o data 7. Fantastic! In aceste ultimele 10 deplasari, Hoffe a primit doar de doua ori cate un gol, in rest incasand de la 2 in sus. Seria de 16 GG-uri la rand a fost intrerupta doar o data, tot pe terenul unde se joaca diseara, in meciul in care Leipzig a castigat cu 2-0. Stim forta ofensiva a gazdelor lucru care ne face sa credem ca si diseara vom vedea acelasi scenariu. Si cota pentru doua goluri gazdele este mult mai mica decat cea la solist, deci ne putem astepta la un scor fluviu astazi.

Pronostic: G2+ (Leipzig inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.57

Copenhaga - Vendsyssel

Duel intre lider si locul 13, meci in care nu putem vedea altceva decat o victorie clara a gazdelor. Copenhaga a invins cu 6-1 o echipa mult mai bine clasata decat adversara de astazi, pe o cota de 1.73 la solist, si a invins 2-0 in deplasare la Randers pe o cota de aproape 2.00 . In aceste doua etape scurse de la reluarea campionatului, oaspetii de astazi au pierdut acasa cu Midtjylland si 0-3 la Horsens. Vedem o victorie clara a gazdelor.

Pronostic: H1 (Gazdele inving la minim 2 goluri diferenta.)

Cota: 1.52

Benfica - Chaves

Chaves a marcat la Braga, unde a fost invinsa, dar am vazut dupa acel meci ca Braga se afla intr-o scadere de forma incredibila. In acest timp, Benfica a invins de doua ori Sporting, 4-2 si 2-1, a administrat un 10-0 celor de la Nacional, a invins pe Aves cu 3-0 in deplasare si a trecut de Galata in EL. Credem ca diseara se pune doar problema scorului.

Pronostic: H1 (Benfica invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.43

Distribuiti pe Social Media