Biletul Zilei 01/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Rayo Vallecano - Girona

Duel in subsolul clasamentului intre locurile 19 si 15. Gazdele au nevoie disperata de puncte pentru a iesi din zona rosie, in timp ce oaspetii trebuie sa ia punct sau puncte pentru a sta departe de locurile 18-20. Credem ca se va deschide scorul relativ repede si, indiferent de cine va marca, cealalta echipa va forta egalarea si vom avea un meci frumos.

Pronostic: 2+ (Se inscriu minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.29

Jong Ajax - Den Bosch

O noua partida ce se anunta a fi bogata in goluri in liga a doua olandeza. Copiii lui Ajax, o trupa extrem de ofensiva, primesc vizita unei formatii care vrea sa promoveze si se lupta la varf. Cu 52-41 si 45-28 golaveraje ne asteptam sa vedem goluri multe de ambele parti. Ne axam pe pustii gigantului din capitala si pe dorinta lor de a fi promovati la echipa mare a clubului.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.43

Leeds - WBA

O partida interesanta intre doua trupe ce lupta sa revina in PL. Ambele marcheaza des, au atacuri excelente si joaca deschis, primind relativ usor gol, media lor fiind de peste 1 gol incasat pe meci. Ne asteptam la o partida deschisa in care amandou vor sa invinga. In ultimele 40 de jocuri disputate de cele doua, 20 acasa de Leeds si 20 afara de WBA, s-a intamplat doar de 8 ori sa se marcheze sub 2 goluri si credem ca diseara nu va fi a 9a oara. 

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.25

Distribuiti pe Social Media