Biletul Zilei 02/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lazio - Roma

Derby capitolin de mare interes pentru fanii fotbalului mondial. Locuril 6 si 5 se lupta astazi pentru o sansa la top 4 si la UCL sezonul viitor. Gazdele au o partida in minus si, cu o dubla victorie restanta-astazi, ar egala marea rivala la puncte. Consideram ca Lazio are mare nevoie de victorie, se va deschide, iar Dzeko & co arata o forta excelenta din punct de vedere ofensiv. Va fi show diseara in Cetate.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.53

Angers - Monaco

In acest meci ne orientam pe oaspeti. Desi Angers marcheaza des pe teren propriu si este si mai bine clasata, noua ne place foarte mult acest nou Monaco si credem ca diseara va marca. Oaspetii au marcat de 7 ori in ultimele 4 meciuri de Ligue 1 si lupta sa urce cat mai mult in clasament. 

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.30

Vitesse - Breda

Meciul dintre locul 5 si ultima clasata ne indreapta atentia doar catre gazde. Cu 36 de puncte, la 7 lungimi de locul 3, Vitesse arata o forma incredibila acasa si credem ca aceasta forma va continua. 23 de goluri marcate in ultimele 10 partide acasa, perioada in care a adunat 24 de puncte din 7 victorii si 3 egaluri, Vitesse nu trebuie sa aiba probleme cu o formatie care nu a invins in deplasare in acest sezon si care a adunat doar 2 puncte de pe terenuri straine.

Pronostic: G2+ (Vitesse inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.41

Distribuiti pe Social Media