Biletul Zilei 03/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Lyon - Toulouse

Lyon trece printr-o perioada destul de grea in campionat, cu o singura victorie in ultimele 3 partide disputate, Lille luand un avans 5 puncte, iar pozitia a 3-a fiindu-i amenintata de St. Etienne, Reims, Marseille, aflate in imediata apropiere.

Chiar daca in UCL au remizat "alb" cu Barcelona si pastreaza sanse reale pentru retur, au nevoie sa-si refaca moralul si in campionat, meciul cu Toulouse fiind parca cel mai potrivit acestui moment.

Mergem cu incredere pe mana gazdelor si vom miza 1 solist si minim doua goluri marcate in meci!Pronostic: 1 & 2+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.46

FC Copenhaga - Vejle BK

O alta favorita a noastra astazi, care nu-si mai permite sa calce stramb, dupa semiesecul cu Vendsyssel de pe teren propriu, este Copenhaga. Cu un singur punct mai mult decat Midtjylland, va fi nevoita sa atace inca din startul partidei si sa inscrie de minim doua ori, pentru a nu trai cu emotii finalul partidei.

De mentionat ca oaspetii trec printr-o perioada derizorie, cu o singura victorie in ultimele 5 partide, aceea consemnandu-se impotriva lanternei rosii.

Recomandam victorie Copenhaga si minim doua goluri marcate in meci!

Pronostic: 1 & 2+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.25

Zulte Waregem - Gent

Cu 3 etape inainte de injumatatirea punctelor, Gent se situeaza cu 1 punct in afara primelor 6. Spera la un reviriment pe acest final, presata fiind si de faptul ca St. Truiden se afla la 4 puncte distanta, iar Anderlecht la 1 punct, cu meci relativ usor in deplasarea de la Lokeren.

Pentru Gent, meciul cu Waregem, nu va fi tocmai la indemana, gazdele fiind neinvinse de 5 partide. Mai mult de atat, Zulte marcheaza cu lejeritate, indiferent de partida. Ce-i drept, si primeste la fel de des. Doua golaveraje in dreptul celor doua formatii care nu mai necesita alte cuvinte. 44-53 pentru Waregem si 46-43 pentru Gent, acestea fiind consemnate in numai 27 de etape!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media