Biletul Zilei 04/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Midtjylland - Nordsjaelland

Meci extrem de frumos in Danemarca intre doua trupe foarte ofensive. Gazdele, 55 de goluri marcate in 23 de meciuri, cu minim 2 goluri inscrise in 17 din ultimele 20 de jocuri pe propria arena ( 10 consecutive ), intalnesc o trupa incomoda cu care au inregistrat 5 gg3+uri la rand si credem ca pentru a veni din nou langa Copenhaga trebuie sa marcheze mai mult de un gol.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.46

Smyrnis - Olympiakos

Oly, daca mai vrea sa spere la titlu, trebuie sa invinga in acest meci si credem ca nu trebuie sa aiba probleme in deplasarea de la ultimul loc. Cu doar 9 puncte in 22 de etape, Smyrnis pare victima sigura in aceasta partida in care oaspetii ar trebui sa marcheze de cateva ori fara probleme. 

Pronostic: 2&o2+ (Oly invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.25

Kasimpasa - Trabzonspor

Gazdele se afla la numai 3 puncte deasupra liniei rosii si au toate motivele sa atace si sa inscrie pentru a aduna puncte. Oaspetii se lupta pentru europa si, la fel, trebuie sa castige puncte pentru a se distanta de locurile 5 si 6. Kasim a inscris in 17 din ultimele 20 de jocuri acasa in timp ce Trabzon vine dupa 7 GG-uri la rand in deplasare.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media