Biletul Zilei 06/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Porto - Roma

Retur care pleaca de la 2-1 pentru italieni si in care noi vedem gazdele ca mari favorite. Desi partida este urcata pe banner de catre bookmakeri si, automat, ne gandim la o1+, ne vom axa mai mult pe un H2. Suntem de parere ca portughezii se vor apara excelent si vor puncta cat sa se califice la mustata. Roma ne-a dezamagit in derbyul cu Lazio si mergem pe mana gazdelor. 

Pronostic: SC 1x (Super cota gazdele nu pierd)

Cota: 1.30

PSG - Manchester United

Desi ne-au uimit prin prestatia slaba din tur, credem ca englezii de la United nu vor merge in vacanta la Paris si chiar ar putea avea initiativa diseara. Daca de la gazde ne asteptam sa marcheze prin Mbappe, Di Maria sau oricare alt star, de aceasta data suntem de parere ca si starurile lui Manchester vor puncta si nu le vor face viata usoara francezilor.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.72

Luzern - YBB

Ca precedentele trei meciuri din sferturile cupei Elvetiei, credem ca si aceasta partida va fi bogata in goluri. Ne asteptam sa vedem un fotbal deschis, probabil cu goluri de ambele parti, si cu trupa mult mai valoroasa iesind castigatoare la final. Desi vedem un 2&gg vom alege protejat un numar de goluri, ajutati si de cotele primite care duc, in 99% din cazuri, catre acest deznodamant.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media