Biletul Zilei 07/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Rennes - Arsenal

Duel extrem de tare in EL. Desi toti ochii merg catre englezi, noi ne axam numai pe gazde. Ne place foarte mult Rennes, ne atrage jocul prestat si remarcam forma excelenta in care se afla. Rennes a marcat in 18 din ultimile 20 de jocuri acasa si are 8 victorii si 4 egaluri in ultimele 12 jocuri pe propria arena. S-a calificat spectaculos dupa 3-3 acasa si 3-1 in fieful lui Betis. Adversara de diseara vine dupa 16 deplasari in care a primit gol din ultimele 20 de astfel de partide.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.40

Eintracht Frankfurt - Inter

La fel ca in primul meci de pe BZ si in aceasta partida ne indreptam atentia ctre gazde. Ne place Frankfurt, etaleaza un joc excelent si marcheaza foarte mult. In acest sezon, exceptand cele doua meciuri cu Bayern, 0-5 in supercupa si 0-3 in campionat, gazdele de diseara au insirat victoriile si au marcat in fiecare partida. Au facut si alti pasi gresiti, cu Wolfsburg sau Werder, in debut, insa mereu au gasit golul. Chiar daca Inter are capacitatea de a marca, si chiar daca meciul este urcat pe banner de bookmakeri, noi alegem sa mergem pe mana nemtilor, partida aceasta parandu-ni-se la fel ca cea de la Porto de aseara.

Pronostic: SC 1X (Super cota gazdele nu pierd)

Cota: 1.42

Napoli - Salzburg

Ne place fotbalul ofensiv si vom alege mereu sa jucam pe cartea atacului atunci cand oferim ponturile noastre. La fel vom proceda si in acest meci in care noi ne axam pe oaspeti. Ok, Napoli este o trupa tare, are fotbalisti excelenti, vine dintr-un campionat mult mai puternic decat cel al Austriei, dar oaspetii atrag foarte mult prin felul in care vad fotbalul. Cu titlul deja adjudecat in mare masura, Salzburg joaca in acest sezon european, fara dar si poate pentru, pentru a mergem pana la capat. Nu a avut mila de sora din Bundesliga, Leipzig si nu credem ca se va speria nici de locul 2 din Serie A. Loc 2 care primeste goluri acasa de la echipele tari, a luat 2 de la Juve, unul de la Lazio si unul de la Roma, a incasat gol de la PSG si chiar si de la echipe slab cotate precum Steaua Rosie, Bologna si Empoli. Suntem de parere ca Salzburg este cel putin de nivelul celor de la Lazio, sa zicem.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.58

Distribuiti pe Social Media