Biletul Zilei 09/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Southampton - Tottenham

Pentru astazi am pregatit un bilet in stilul BPJ. Pentru prima partida avem parte de un duel dezechilibrat, un meci intre locurile 17 si 3. Desi oaspetii par a avea prima sansa, noi ne axam pe gazde, o trupa care ne-a impresionat pe Old Traford, chiar daca a pierdut, o echipa care joaca un fotbal frumos si vine dupa multe meciuri cu gol marcat pe teren propriu. Ne asteptam ca Southampton sa joace pentru cele trei puncte, avand o situatie dificila in campionat.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.41

Mainz - Monchengladbach

Dintre atatea meciuri “clare” in Bundesliga noi am gandit sa mergem pe o partida de goluri. Gazdele vin dupa 12 meciuri consecutive cu gol marcat acasa, oaspetii au 16 deplasari cu gol inscris in ultimele 20 de astfel de meciuri, sunt pe 4 in clasament si se lupta pentru ramanerea in top 4. Cum si gazdele trag sperante la loc de europa, desi se afla la 9 lungimi de locul 6, credem ca va fi show.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Strasbourg - Lyon

Un alt meci pe care il analizam in stilul nostru. Gazdele, locul 9, primesc vizita unei trupe de UCL. Lyon este echipa mai valoroasa, cu jucatori mai cunoscuti, dar confruntarea cu Barcelona de pe CampNou se apropie si nu are cum sa nu isi faca loc in mentalul jucatorilor. Dupa 0-0 acasa, un rezultat aproape perfect, Lyon poate sa dea lovitura in Spania cu un egal cu goluri. Desi top 3 in Ligue1 este important, credem ca meciul cu Barca primeaza. De cealalta parte, Strasbourg joaca excelent acasa si are 19 partide cu gol marcat in ultimele 20 de jocuri pe propria arena. A marcat cu toti gigantii Frantei si, daca adaugam faptul ca Lyon a primit gol in 16 din ultimele 20 de deplasari, pariul nostru pare destul de safe.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media