Biletul Zilei 12/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Manchester City - Schalke

Cu toate ca oaspetii au facut o figura frumoasa in tur, City a fost cu mult peste nemti. A dovedit-o prin posesia neta si prin forta de a reveni de la 1-2. Fiind una dintre candidatele la trofeu consideram ca vor incepe meciul atacand furibund, astfel incat sa rezolve problema calificarii cat se poate de repede. Ne bazam pe Kun Aguero, Sterling si Sane si dorinta lor de a triumfa la finalul competitiei.

Pronostic: H1 (City invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.45

Sheffield - Brentford

Sheffield, locul 3, este obligata sa invinga pentru a tine pasul cu Leeds, echipa pe care o va infrunta in deplasare etapa viitoare, una dintre cele doua sperand sa obtina biletele pentru promovarea directa in Premier League. Adversara ei, Brentford nu este nici pe departe o echipa inchisa, nu refuza jocul si se afla intr o perioada propice. Vom asista la un meci deschis, in care golurile nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.70

Wimbledon - Peterborough

Renumita ca o echipa extrem de spectaculoasa, Peterborough a devenit in timp favorita pariorilor atunci cand vine vorba de meci cu goluri multe. Nici etapa trecuta nu a iesit din tipar, pierzand partida de pe din deplasare cu 3-1. In aceasta seara se deplaseaza la Wimbledon, trupa aflata pe ultima pozitie a ierarhiei si ale caror sperante se agata inevitabil de rezultatul acestei partide. Wimbledon va ataca inca din startul partidei si este foarte putin probabil ca nu vor reusi sa inscrie.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media