Biletul Zilei 13/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Norwich - Hull

Partida interesanta in Championship intre o echipa de top si una care, cu putin noroc, dar si cu un joc bun, ar mai putea spera la locurile de baraj. Cu toate acestea credem ca oaspetii au sanse foarte mici astazi in duelul cu locul 2, o trupa cu sanse reale la promovare directa. Pentru ca aceasta sa fie posibila, Norwich trebuie sa nu iroseasca punctele in fata locului 13 din campionat si sa continuea forma excelenta de pe teren propriu.

Pronostic: 1 (Norwich invinge)

Cota: 1.55

Barcelona - Lyon

Dupa 0-0 in Franta credem ca in acest meci vom vedea goluri. Multe si, suntem de parere, de ambele parti. Cum orice egal cu goluri ar avantaja pe Lyon, foarte probabil ca Messi si ai sai vor ataca si vor dori sa inscrie de mai multe ori pentru a merge in sferturi. Memphis si colegii sai nu vor merge in vacanta in Barcelona si vor pune mari probleme apararii blaugrana. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.33

Bayern - Liverpool

Desi meciul este “pe banner” si GG-ul se vede destul de clar, la fel a fost si in tur si am avut parte de surprize. Bayern are nevoie de victorie, la fel ca Barcei egalul cu goluri neajungandu-i. Credem ca forma excelenta traversata de bavarezi, terenul propriu si experienta superioara a fotbalistilor o vor ajuta pe Bayern sa se califice sau cel putin sa nu piarda. Salah si ai sai nu joaca prea bine in deplasare in ultimule timp, nereusind sa faca fata duelurilor cu trupele tari cum au fost PSG si City, si obtinand numai remize pe terenurile lui United si Arsenal.

Pronostic: SC 1x (Supercota gazdele nu pierd)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media