Biletul Zilei 14/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Arsenal - Rennes

Poate cel mai frumos meci din aceasta seara, returul dintre Arsenal si Rennes pleaca de la 3-1 pentru francezi. Oaspetii arata bine, au forta ofensiva si pleaca favoriti la calificare dupa partida din Franta. Chiar si asa, 2-0 pentru englezi nu este un scor greu de obtinut si am fost, in acest sezon european, martorii unor intoarceri spectaculoase de rezultat ( vezi United, Ajax sau Juve ). Tocmai din acest motiv credem ca Rennes nu va merge la Londra sa se inchida si noi credem ca va putea marca. Alegem pariul pe goluri.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Benfica - Dinamo Zagreb

In tur am optat pentru GG pe biletele noastre, iar Benfica ne-a dezamagit. La fel cum ne-a dezamagit luni, cand a condus cu 2-o acasa si primit doua goluri in 3 minute, pierzand doua puncte extrem de importante in lupta pentru titlu. Dupa 1-0 pentru croati in tur, Benfica are nevoie de minim 2 goluri pentru a intoarce rezultatul, poate chiar si mai multe daca tinem cont de forta ofensiva a oaspetilor.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.25

Inter - Frankfurt

Nu vom mai repeta eroarea de a nu juca, mereu, meciul de pe banner exact asa cum il vedem. In 9 cazuri din 10 partida respectiva iese cum am explicat de foarte multe ori. La fel ca in tur, partida dintre Frankfurt si Inter este urcata de bookmakeri sus, la vedere! In meciul din Germania am ales 1x, dar o1+ a fost la indemana, oaspetii de atunci ratand un 11m. Acum primim din nou 2 si ceva pentru gazde si 3 si ceva pentru oaspeti. La fel ca in tur. Bayern, dupa 0-0 in deplasare, avea 1.95 la calificare. Inter, dupa 0-0 in deplasare, are astazi 2.00 la calificare. Stim ce s-a intamplat in meciul de ieri si astazi alegem sa jucam pe oaspeti.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media