Biletul Zilei 16/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Burnley - Leicester

In mare nevoie de puncte pentru a scapa de zona periculoasa, gazdele de la Burnley vor cauta victoria in aceasa partida. Adversara, Leicester, este o echipa lipsita de griji si, in egala masura, o echipa fara pretentii europene. Credem ca gazdele vor marca cel putin o data astazi, mai ales ca in acest sezon nu a reusit sa inscrie pe teren propriu doar contra a doua forte din PL, Chelsea si United.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.32

Stuttgart - Hoffenheim

Ce duel! Gazdele trag sa scape de zona rosie a clasamentului in timp ce oaspetii inca mai spera la un loc european. Cu 8 GG-uri consecutive acasa, Stuttgart arata ca nu refuza fotbalul in nicio partida. De cealalta parte, oaspetii au 16 GG3+uri in ultimele 20 de deplasari, inca 2 GG-uri simple si un 3-0. Practic au primit gol in 19 deplasari si au marcat in 19 din ultimele 20.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Brentford - WBA

Championship ne ofera astazi un meci foarte interesant, o partida ce se distinge de restul prin cota primita la gol-gol. Daca toate celelalte meciuri pleaca de la 1.75 in sus la acest pronostic, bookmakerii vad acest meci ca plecat de la 1-1. Ajuta la acest aspect faptul ca Brentford are 7 victorii consecutive pe propria arena, 8 in ultimele 9, si 19 partide cu gol inscris acasa in ultimele 20. Mai ajuta si faptul ca WBA a inscris 71 de goluri in 37 de meciuri, dar si ca oaspetii se lupta pentru promovare.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media