Biletul Zilei 17/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

AZ Alkmaar - Ajax

Derby in Olanda intre locurile 4 si 2. Oaspetii vin dupa o perioada fantastica, s-au apropiat la 2 puncte de PSV si au eliminat Realul in UCL. Gazdele vin dupa 7 victorii si un egal in ultimele 8 jocuri acasa si credem ca acest meci ne va oferi foarte multe goluri de ambele parti. Ajax este favorita, dar nu va avea o misiune usoara.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.37

St. Truiden - Gent

Cel mai tare meci de astazi in Jupiter League. Ultima etapa inainte de playoff ne aduce in prim plan o lupta pentru locul 6, un meci decisiv pentru ambele formatii. Aflate la egalitate de puncte, cele doua isi disputa ultima pozitie pentru elita fotbalului belgian si ne asteapta un meci excelent. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

Atalanta - Chievo

Pregatita sa atace locurile de europa league si chiar de ucl, Atalanta nu poate sa se incurce de ultima clasata si credem ca valoarea gazdelor isi va pune amprenta in acest duel contra unei trupe care nu cunoaste gustul victoriei pe teren strain in acest sezon. Atalanta joaca bine acasa, marcheaza des si credem ca o va face si azi.

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.30

Copenhaga - Hobro

Duel ce se anunta lejer pentru liderul clasamentului din Superliga daneza, oaspetii de pe locul 13 neputand pune probleme multiplei campioane. Credem ca gazdele isi vor face meciul usor si vor marca mai multe goluri astazi. Jocul lor este excelent acasa si victoria pare facila.

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.28

Distribuiti pe Social Media