Biletul Zilei 19/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Petrolul - Energeticianul

Dupa doua egaluri la rand in aceasta primavara, formatia ploiesteana nu isi mai permita pasi gresiti in incercarea de a promova in liga 1. Partida de astazi trebuie sa fie la discretia lupilor care, purtati de la spate de cateva mii de fani, nu pot accepta decat varianta unei victorii clare in fata unei trupe de mijlocul clasamentului.

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.36

Barnet - Harrogate

Locul 20 in National League, gazdele trebuie sa lupte pentru a castiga puncte si a se indeparta de zona rosie a clasamentului. Adversara de astazi se afla in lupta pentru promovare, dar a incasat 45 de goluri in 37 de meciuri, fapt care ne arata ca nu poseda o defensiva chiar impenetrabila. Barnet a inscris in foarte multe meciuri acasa si credem ca o va face si astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.70

Spennymoor - Bradford PA

Lupta directa pentru promovare, meci in care gazdele trebuie sa isi apere pozitia a 3a din campionat in fata unui adversar tare, aflat la doar 3 lungimi in spate. Oaspetii nu exceleaza in deplasari, in timp ce gazdele etaleaza un joc bun pe propria arena, pierzand foarte rar. Credem ca Spenny pleaca favorita si ar putea chiar castiga astazi.

Pronostic: 1x (Gazdele nu pierd)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media