Biletul Zilei 21/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Belgia - Rusia

Debut in preliminarii pentru Hazard & co si credem ca nationala care a impresionat vara trecuta la Mondial va debuta in forta pe propria arena. Desi Rusia nu a aratat rau pe propriile arene si poseda cativa jucatori foarte interesanti, suntem de parere ca nu prea pot emite pretentii in Belgia, acolo unde vor intalni o nationala plina de superjucatori.

Pronostic: 1&G2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.52

Olanda - Belarus

Dupa cateva campanii ratate lamentabil, portocala mecanica pleaca la drum cu increderea ca va reusi de aceasta data sa se califice la turneul final. Valoarea lotului portocaliilor este net superioara bielorusilor, fotbalistii sunt in forma, joaca la echipe mari si, in plus, au legat cateva rezultate exceptionale cum ar fi 2-0 cu Franta si 3-0 cu Germania. Credem ca Olanda va invinge clar diseara.

Pronostic: H1 (Olanda castiga la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.40

Gran Canaria - Olympiakos

Partida de mare importanta pentru grecii de la Oly care se lupta pentru ultimele pozitii de playoff  cu rivala Panatinaikos, cu Baskonia si cu Olimpia Milano. Mai sunt 3 etape de jucat si avem o lupta in 4 pentru 3 locuri in elita Euroligii. Orice punct pierdut se poate dovedi decisiv astfel ca ne asteptam ca diseara Oly sa invinga, fiind si formatia mai valoroasa.

Pronostic: 2 (Oky invinge)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media