Biletul Zilei 23/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Georgia - ElveĊ£ia

Grupa D a preliminariilor 2020 debuteaza cu meciurile Georgia - Elvetia si Gibraltar - Irlanda. Ne indreptam atentia spre partida de la Tbilisi, unde, pe favorita grupei, in opinia bookmakerilor, o asteapta un meci infernal.

Georgienii sunt neinvinsi in ultimele 6 meciuri, toate bataliile fiind date in Uefa Nations League, ce-i drept, impotriva unor adversari de talia lor. Chiar si asa, moralul gazdelor este foarte bun si asta ii ajuta sa spere la o izbanda realizabila in fata elvetienilor.

Ne asteapta un meci inchis, de uzura, in care Georgia are potentialul necesar de a produce surpriza!Pronostic: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.40

Spania - Norvegia

In afara meciului de la Stockholm, in grupa F se mai joaca partida Spania - Norvegia, din care gazdele nici nu se gandesc sa nu iasa invingatoare. Dupa ce a esuat lamentabil in fata Rusiei la ultimul mondial, fosta campioana europeana trebuie sa-si refaca repede imaginea si orgoliul.

Norvegia reprezinta doar a 4-a favorita la castigarea grupei, dupa Spania, Suedia si Romania. Cu siguranta, isi va juca sansa, insa suntem de parere ca cel putin astazi, nu va reusi sa evite infrangerea.


Pronostic: 1 & 2+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.31

Brazilia - Panama

Amical ce se anunta la discretia brazilienilor diseara la orele 19:00. Galbenii au fost mereu o pepiniera de talente, au o arie de selectie fantastica si ar putea alinia oricand 3 echipe extrem de competitive. Credem ca Panama va fi un adversar facil si vom vedea o ploaie de goluri.

Pronostic: H1 (Brazilia invinge la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.27

Italia - Finlanda

Azzurri intra si ei in focurile calificarilor si, dupa o absenta neasteptata de la mondialul rus, se pregatesc de european si nu au voie sa mai rateze. Desi Finlanda a fost in ultima vreme o nuca tare pentru adversarele sale, credem ca valoarea superioara a albastrilor va face diferenta diseara si nu concepem ca Italia sa rateze startul in aceste preliminarii.

Pronostic: 1 (Italia invinge)

Cota: 1.28

Distribuiti pe Social Media