Biletul Zilei 24/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Olanda - Germania

Olanda este pe val. A demonstrat-o in 2018 chiar impotriva adversarei de astazi, 3-0 in Uefa Nations League, a demonstrat-o si cu Franta 2-0 in aceeasi competitie, dar si pe plan intern, unde Ajax a patruns in sferturile Uefa Champions League, dupa acea dubla mansa de poveste cu Real Madrid.

Nucleul lui Ajax este desigur parte din scheletul nationalei, sustinut de cea mai grea piesa a Olandei, van Dijk, probabil cel mai bun fundas al momentului. Nu uitam aici sa-l mentionam pe Depay, jucatorul in varsta de 25 de ani al lui Lyon, care a marcat de 4 ori in ultimele 4 meciuri oficiale!

Germania se afla intr-o situatie cu care nu este obisnuita si de aceea revirimentul intarzie sa apara! Cand esti obisnuit doar cu succese, greu te trezesti din pumni! O infrangere astazi i-ar pune pe nemti, fara doar si poate, intr-o postura extrem de nefasta.
Pronostic: IIG1+ (Gazdele marcheaza in repriza secunda)

Cota: 1.64

Kazakhstan·Rusia

Rusia este o echipa mult prea slaba fata de imaginea promovata, mai ales la mondialul gazduit recent de aceasta tara! Nici debutul preliminariilor n-a adus ceva nou in ce priveste jocul acestei echipe, Belgia administrandu-i un 3-1, fara loc de interpretari.

O asteapta un meci extrem de greu la Kazakhstan, trupa ce a dispus de Scotia in prima etapa, scor 3-0! Rusia este obligata sa castige pentru a-si mentine reale sansele de calificare.

Pronostic: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.30

Polonia - Letonia

Dupa o participare dezolanta la ultimul turneu final mondial, Polonia pare resuscitata de pustiul minune, Piatek. Cu goluri pe banda rulanta la Genoa si acum la Milan, noua stea a fotbalului polonez da semne ca este ceea ce trebuie nationalei. A punctat in deplasarea din Austria, aducand tarii sale 3 puncte de aur ce vor cantari enorm in ecuatia calificarii.

Alaturi de Lewandowski si Piatek, Polonia nu are cum sa rateze astazi victoria la diferenta mare impotriva Letoniei, mai ales ca moralul este unul la cote maxime.


Pronostic: H1 (Gazdele castiga meciul la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.3

Distribuiti pe Social Media