Biletul Zilei 26/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Elvetia - Danemarca

Partida interesanta in grupa D a calificarilor intre Elvetia, o trupa extrem de solida si Danemarca, echipa din nord cu cel mai mare renume. Alegem sa mergem pe mana gazdelor care au marcat extrem de mult in ultima vreme, 6 din goluri chiar in poarta puternicei Belgia. In preliminariile trecute Elvetia a ratat calificarea directa dupa 9 victorii fiind invinsa de Portugalia in finalul campaniei. 

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.30

Norvegia - Suedia

Duel 100% nordic in grupa noastra de calificare, o partida in care noi alegem sa ne orientam catre gazde. Suedia nu ne-a impresionat deloc in meciul cu Romania, doar erorile noastre pe defensiva facilitandu-le victoria. De cealalta parte, Norvegia a marcat in Spania, a pierdut greu si vine dupa 8 victorii si 2 egaluri pe propria arena.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.36

Romania - Feroe

Dupa infrangerea din Suedia nu mai avem alta varianta decat victoria diseara si credem ca nationala noastra o va obtine fara probleme. Feroe nu mai este echipa slaba din trecut, dar nu reprezinta vreo valoare fotbalistica si va fi o prada usoara pentru fotbalistii lui Contra, jucatori mult mai tehnici si mai motivati in vederea calificarii.

Pronostic: 1&g2+ (Romania castiga si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media