Biletul Zilei 28/03/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Shapovalov - Tiafoe

Duel tare intre doi jucatori care au oferit mereu partide incinse si de durata. Fie ca au pierdut, fie ca au castigat, cei doi au jucat in meciuri stranse, in care niciunul nu s-a desprins din primul set. De altfel, exceptand un 6-3 pentru Shapo in partida cu Rublev, toate seturile inaugurale au fost cu peste la capitolul gameuri si exact asta credem ca se va intampla si diseara.

Pronostic: 1s tgp 9.5 (Peste 9.5 gameuri in 1 set)

Cota: 1.45

Kubot/Melo - Bryan/Bryan

Daca e partida de dublu si, mai ales, daca e partida de dublu intre doua dintre cele mai sudate cupluri masculine, atunci nu putem decat sa pronosticam un meci strans si de durata. O singura data in ultimele 10 intalniri s-a intamplat ca “gazdele” din acest meci sa termine rapid un prim set, in rest numai scoruri mari de la 6-4 in sus. De cealalta parte, fratii au foarte multe partide in care au terminat primul set rapid, insa de cate ori au dat peste o echipa tare au avut probleme. De altfel, in precedentele 3 dueluri directe, Kubot si Melo au invins de fiecare data si de fiecare data primul set a avut peste 9.5 gameuri.

Pronostic: 1s tgp 9.5 (Peste 9.5 gameuri primul set)

Cota: 1.50

Ka. Pliskova - Halep

E greu sa joci un astfel de meci la bet, indiferent de forma celor doua jucatoare. Desi romanca este favorita, nici ea nu joaca cel mai bun tenis al ei si nu este constanta. De cealalta parte, Pliskova se afla si ea in elita te isului feminin, iar partidele dintre cele doua au fost in 90% din cazuri (9/10 partide) meciuri ce au debutat cu un prim set lung.

Pronostic: 1s tgp 8.5 (Primul set peste 8.5 gameuri)

Cota: 1.37

Distribuiti pe Social Media