Biletul Zilei 29/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brondby - Odense

Debut de playoff in Danemarca acolo unde doua echipe se lupta la titlu in timp ce alte 4 se lupta pentru locurile de europa league. Brondby, locul 4, primeste vizita echipei de pe 3, Odense. Gazdele au 5 GG3+uri la rand pe propria arena, iar oaspetii vin tot dupa 5 astfel de meciuri pe terenuri straine, 7 in ultimele 8 deplasari. Ne asteptam la goluri multe diseara.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

NEC - Jong Ajax

1.30 la gg. Cota incredibila primita de cele doua in aceasta partida. Gazdele se afla pe 13, la doua lungime de ultimul loc de baraj, in timp ce pustii lui Ajax se afla pe o pozitie mai sus si au un punct peste rivala de azi. Cum gazdele sunt singura dintre cele doua echipe care are drept de promovare ne asteptam ca NEC sa forteze din primul minut victoria. Cu 2.15 la 1 solist si numai 1.64 la doua goluri marcate de gazde, credem ca meciul acesta ne va rezerva multe goluri. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.64

Hoffenheim - Leverkusen

La fel ca le meciul din Olanda2 si aici cota la gg este infima, 1.35, iar cea la 3+ este identica. Totusi gg3+ sare tocmai la 1.65 ceea ce ne ridica ceva semne de intrebare. Cum gazdele trebuie sa castige pentru a se apropia de locurile de europa, credem ca Hoffe va forta diseara. Si in acest meci gazdele au o cota mult mai mica la goluri marcate fata de 1 solist si ne vom axa pe acest aspect.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.73

Rennes - Lyon

Doua trupe tari, doua formatii cu joc ofensiv excelent, ambele eliminate din europa dupa rezultate bune acasa, dar prestatii slabe in deplasari. Lyon cauta locul 2 in timp ce gazdele incearca sa prinda si anul acesta europa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media