Biletul Zilei 30/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Juventus - Empoli

Campioana Italiei, echipa care este deja cu o mana si jumatate pe trofeu si in acest sezon, primeste vizita echipei de deasupra liniei rosii. Dupa prima infrangere din serie A in acest sezon, 0-2 la Genoa, infrangere venita pe fondul euforiei provocate de remontada in fata lui Atletico, credem ca astazi torinezii vor castiga fara emotii dorind probabil sa incheie definitiv socotelile in campionat. Cum turul dublei cu Ajax vine peste 10 zile, ne asteptam ca Juve sa isi odihneasca jucatorii in acea perioada, acum turand la maxim motoarele. Nu va fi Cristiano, accidentat la nationala, dar vor fi Keane, noua senzatie, Dybala si restul vedetelor. 

Pronostic: 1 (Juve invinge)

Cota: 1.28

Midtjylland - Nordsjaelland

Meci extrem de interesant in Danemarca intre doua echipe foarte ofensive. Ultimele 6 dueluri directe pe terenul gazdelor de astazi s-au terminat cu scoruri fluviu : 3-3, 2-1, 4-3, 3-1, 1-2, 4-1. Pe teren propriu, Midtjy joaca excelent si nu pierde, iar noi vom merge pe mana ofensivei lor.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.38

BVB - Wolfsburg

Nu mai exista loc de erori pentru gazde care si-au vazut risipit avansul fata de Bayern si joaca acum cu o presiune fantastica. Bavarezii inving numai la scoruri de tenis astfel ca ofensiva galbenilor trebuie sa fie la inaltime. Ne asteptam la o victorie cu multe goluri astazi, mai ales ca rivala din Munchen joaca la locul 11 si teoretic va castiga.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.37

Luzern - Basel

Doua echipe de goluri, doua trupe ofensive si mereu dispuse la fotbal total. Gazdele au nevoie de victorie pentru a urca pe loc european in timp ce oaspetii vor sa rezolve mai repede problema locului secund, titlul fiind deja antamat de YBB. Ne asteptam la un joc spectaculo asa cum au fost toate duelurile dintre cele doua.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media