Biletul Zilei 31/03/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Monaco - Caen

Gazdele si-au revenit, au iesit din zona rosie si incearca astazi sa invinga pentru a urca in clasament si a scapa de griji. Deja cotele lui Monaco la victorie au inceput sa scada de la peste 2 la 1.8, 1.65,..pana la 1.37 azi. Au batut si pe cota 3.00 pe Lyon, o trupa de top si ne asteptam sa nu aiba nicio problema astazi cu lanterna clasamentului.

Pronostic: 1&G2+ (Monaco invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.56

Copenhaga - Esbjerg

Midtjylland s-a incurcat ieri, a dezamagit pe propria arena, dar a avut si un adversar mai dificil decat Esbjerg, chiar daca se afla mai jos in clasament. Credem ca astazi Copenhaga va profita de pasul gresit al contracandidatei sale la titlu si va pune 3 puncte intre ele dupa un joc pe care il vedem la discretia gazdelor, o trupa care marcheaza foarte mult pe propria arena si care a castigat ultimele 4 dueluri directe de acasa cu adversara de azi.

Pronostic: 1&G2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.48

Xamax - Thun

Din nou un meci intre doua trupe deschise si predispuse la fotbalul spectacol. Xamax are nevoie de victorie pentru a incerca salvarea de la retrogradare, Thun poate betona locul 3 in cazul in care ia cele 3 puncte. Credem ca va fi un meci de goluri, gazdele fortand din prima secunda sa inscrie acasa in timp ce oaspetii se gandesc automat la goluri in conditiile in care adversara de azi are cea mai slaba defensiva din liga helveta.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Eintracht Frankfurt - Stuttgart

Ocazie imensa pentru gazde, dupa ce Gladbach a pierdut ieri neasteptat la Dusseldorf. Cu o victorie, Eintracht trece pe loc de ucl si credem ca are toate atuurile sa o obtina. Oaspetii nu joaca cine stie ce in deplasari si au o situatie dificila, vizand mai mult punctele de pe propria arena in tentativa de a se salva.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media