Biletul Zilei 08/04/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Chelsea - West Ham

Meci capital pentru gazde in tentativa lor de a prinde top 4 in acest sezon. Chelsea vine dupa o serie de meciuri bune pe propria arena si are parte astazi de un adversar lipsit de miza. Acest aspect poate ingreuna sarcina albastrilor, dar suntem de parere ca Chelsea, daca isi va pastra concentrarea, va pastra toate punctele pe S. Bridge, valoarea lotului, nevoia de victorie si avantajul terenului propriu cantarind in favoarea ei.

Pronostic: 1 (Chelsea invinge)

Cota: 1.28

Nordsjaelland - Brondby

Doua trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare, doua echipe ofensive care vin dintr-un playoff extrem de spectaculos. Precedentele intalniri s-au terminat cu scoruri fluviu si ne astepta ca astazi cele doua formatii sa faca spectacol. Ambele au nevoie de victorie pentru a spera la un loc de europa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Brugge - Standard

Oaspetii reprezinta o nuca tare in acest sezon si ne asteptam la un meci dificil pentru gazde. Amandoua continua cursa de urmarire a liderului care a invins si un egal ar cam zdruncina sansele la trofeu. Credem ca gazdele vor avea initiativa, dar, in perspectiva unui duel foarte dificil, in egala masura isi vor pastra suflul pentru finalul intalnirii, meciul fiind unul pe muchie de cutit. 

Pronostic: II G1+ (Gazdele inscriu in a doua repriza)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media