Biletul Zilei 09/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Tottenham - Manchester City

Champions League, cea mai spectaculoasa competitie intercluburi, revine in scena cu sferturile de finala. Meciul zilei se joaca la Londra, pe un stadion nou-nout, intre Tottenham si Manchester City.

Cele doua formatii nu au incheiat socotelile nici in campionat, astfel gazdele luptand cu Man. United, Chelsea si Arsenal pentru locurile 3 si 4, iar City contra lui Liverpool pentru prestigiosul trofeu acordat campioanei Premier League.

Un meci de asemenea anvergura, cu asemenea jucatori, pleaca teoretic de la 1-1. Cu alte cuvinte a aproape imposibil sa nu vedem goluri, sa nu avem spectacol total, intre cele doua mari echipe britanice.



Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.75

Blackburn - Derby

Championship ne ofera pentru aceasta seara un duel intre doua formatii ce odinioara ne obisnuiau cu prezente constante in Premier League. Derby se deplaseaza pe terenul celor de la Blackburn si toate sperantele ca va prinde un loc de baraj pentru promovare se leaga de aceasta partida.

Suporterii gazdelor, cu siguranta, nu se bucura de faptul ca idolii lor nu sunt angrenati in lupta pentru promovare insa se asteapta ca acestia sa joace demn pana la final.

Nu va fi un meci usor pentru Derby, gazdele prestand fotbal de calitate de-a lungul acestui sezon.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.28

Preston - Leeds

Dupa doua infrangeri in ultimele 3 partide disputate, cu numai 3 puncte obtinute din 9 posibile, Leeds se deplaseaza la Preston pentru o partida de interes maxim. In cazul unui esec, coroborat cu un eventual succes al celor de la Sheffield Utd, va pierde contactul cu primele doua pozitii ce asigura promovarea directa.

Leeds se va napusti in atac inca din startul partidei si ne asteptam sa si puncteze repede, usurandu-si astfel misiunea contra celor de la Preston. In toate dintre ultimele 6 intalniri directe, cele doua formatii au bifat optiunea "ambele echipe marcheaza", pronostic ce are toate sansele sa fie valid si astazi.

Pronostic: 2+ (Se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.27

Distribuiti pe Social Media