Biletul Zilei 10/04/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Manchester Utd - Barcelona

Sferturile de finala ale UCL isi continua drumul si ne ofera astazi partida gazduita de Old Trafford, dintre Manchester United si Barcelona. La acest nivel nu mai exista echipe mici. Oricine a ajuns aici isi face sperante pentru grandiosul trofeu.

Diavolii rosii, chiar daca sunt angrenati si in campionat in lupta pentru obtinerea uneia dintre pozitiile 3 si 4, vor da totul in aceasta seara pentru un rezultat pozitiv, sprijiniti si de infocatii lor fani.

Ne seamana foarte mult acest meci cu Tottenham - Manchester City. Pe cat de favorita a parut echipa lui Guardiola, pe atat de mult s-a dovedit contrariul in teren. Barcelona va avea o misiune extrem de grea in privinta calificarii.Pronostic: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.28

Rotherham - Aston Villa

Un meci de totul sau nimic. Rotherham si Aston Villa se lupta pe fronturi diferite in acest final de sezon. Gazdele sunt pe ultima pozitie retrogradabila si au nevoie de puncte ca de aer pentru a scoate capul la lumina, in timp ce oaspetii se situeaza pe pozitia a 6-a, ultimul loc ce asigura prezenta la barajul de promovare. In spatele lor se afla Middlesborough si Derby, care abia le asteapta pasii gresiti.

Ipoteza meciului ne indica faptul ca vom avea parte de un meci cu goluri, egalul nefiind de foarte mare folos niciuneia dintre formatii.


Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.30

Ajax - Juventus

Probabil cel mai asteptat meci al sferturilor se joaca la Amsterdam. Calaii lui Real Madrid, respectiv Atletico Madrid se afla fata in fata pentru o dubla mansa, la capatul careia doar una va accede pentru o pozitie in semifinale.

Tinerele talente olandeze, nestematele echipei din Amsterdam se dueleaza cu "batranii" torinezi, condusi de un Cristiano Ronaldo mai dornic de performanta ca niciodata. Este foarte probabil sa asistam la atacuri in valuri ale gazdelor, contrate rapid de mult mai experimentatii jucatori ai lui Juventus.
Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media