Biletul Zilei 13/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Huesca - Barcelona

Matematic vorbind, Barcelona inca nu este castigatoarea intrecerii in Primera. Practic, insa, este imposibil de crezut ca aceasta nu va termina sezonul in fotoliul de lider.

Catalanii au un avans de 11 puncte fata de Atletico Madrid, toata atentia lor fiind acum indreptata catre mansa secunda a sfertului de finala, impotriva lui Manchester United. Meciul de astazi pare sa aiba miza doar pentru Huesca, echipa ce isi disputa ultimele sanse la evitarea retrogradarii.

La fel vad si bookmakerii acest meci, oferind Barcelonei la solist, imensa cota de 1.85! Foarte probabil vor fi menajati cativa jucatori cheie, in vederea returului cu diavolii rosii.Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.35

Stuttgart - Leverkusen

Aflata pe pozitia a 16-a a clasamentului, ratand ocazia de a dispune de Nurnberg etapa trecuta pe teren propriu, echipa gazda se vede obligata astazi sa castige cele 3 puncte. Pe langa faptul ca este la 4 puncte de locul 15, ii mai este amenintat si locul de baraj de echipa amintita mai sus, FC Nurnberg.

Adversara ei de astazi, Leverkusen, mai spera doar la locurile 5-6, visul de a prinde top 4 fiind unul irealizabil. Exista deja prea multe echipe angrenate in aceasta lupta, trupe ce s-au miscat mult mai bine ca Leverkusen, denota si faptul ca oaspetii de azi au coborat sever in clasament dupa ultimele rezultate.

Avand in vedere ipotezele partidei, cele doua formatii promit un joc animat cu goluri inca din primele minute.Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.41

Utd of Manchester - Kidderminster

Conferinta Nord a Angliei ne aduce fata in fata un duel intre doua echipe care marcheaza si primesc cu usurinta, doua formatii ce nu refuza fotbalul.

Aspiratiile combatantelor sunt contradictorii. Kidderminster trage tare pe ultima suta de metri sa prinda un loc de baraj, in timp ce gazdele se vad in postura penultimei clasate, cu slabe sanse de a mai evita retrogradarea. Doar un succes astazi ar reaprinde speranta in randul lor si al suporterilor.

Cert este ca vom avea un meci deschis, pe contre, din care nu vor lipsi golurile.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media