Biletul Zilei 14/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hoffenheim - Hertha

Pe langa faptul ca Hoffenheim practica un joc extrem de spectaculos, demonstrand ca poate desface si distruge orice aparare, am selectat acest meci prin prisma oscilatiilor cotelor.

Aseara Hoffenheim avea 1.44 la minim doua goluri marcate, pentru ca acum, aceeasi optiune, sa aiba doar 1.22! Asta denota ca bookmakerii vad foarte clar acest aspect, tinand cont si de forma de moment a gazdelor.

Gazdele au spulberat recent pe Leverkusen 4-1 si pe Augsburg 4-0, moralul echipei fiind dintre cele mai bune.


Pronostic: 1&2+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.43

Zurich - Young Boys

Desprinsa de ceva vreme in campioana noului sezon, Young Boys mai joaca in acest final de competitie doar pentru placerea fotbalului si fani. In ultima etapa a invins in deplasarea de la Luzern, scor 3-1, dupa o prima repriza alba.

Astazi se deplaseaza la Zurich pentru un meci cu foarte mare miza pentru gazde. Daca Young Boys pierde acest duel, ofera gazdelor ocazia sa urce pe locul 4, pozitie ce asigura prezenta in Europa League.

Ultimele 3 dueluri dintre cele doua s-au disputat in 2018, in toate meciurile fiecare dintre formatii reusind sa puncteze, 3-3, 2-1 si 1-2!

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.29

Eintracht F. - Augsburg

Tot Bundesliga ne ofera si cel de-al 3-lea meci de pe Biletul Zilei, meci care se disputa la Frankfurt, intre echipa din localitate si Augsburg! Ultimul duel, aici, s-a incheiat cu victoria lui Augsburg, 1-2. Oaspetii isi doresc nespus sa repete isprava si astazi, mai ales ca sunt amenintati cu retrogradarea.

Frankfurt vine dupa sincopa de la Lisabona din Europa League, unde a fost invinsa cu 2-4, dupa un meci la discretia Benficai! Returul va fi saptamana viitoare, iar gazdele au obligatia de a-si doza energia, atat pentru meciul de astazi, cat si pentru joi, contra portughezilor.

Chiar daca este posibil sa invinga, Frankfurt va avea mari probleme cu Augsburg, serios avariata de Hoffenheim etapa trecuta, pe teren propriu, scor 0-4!


Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.46

Distribuiti pe Social Media