Biletul Zilei 18/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Napoli - Arsenal

Mansa retur a sferturilor de finala Europa League ne prezinta duelul granzilor din Napoli si Londra. Meciul tur a fost castigat de tunari cu 2-0 si merge in Italia cu prima sansa la calificare.

Napolitanii pastreaza circumstante favorabile la calificare si cu siguranta vor face tot posibilul sa intoarca soarta partidei. Au demonstrat ca pe teren propriu formeaza o echipa de temut, Juventus fiind singura adversara care a reusit sa plece cu toate cele trei puncte in ultimele 22 de meciuri de pe Stadio Sao Paolo.

Cele doua formatii s-au mai intalnit pe acest stadion in 2013 in grupele UCL, cand Napoli s-a impus cu 2-0, scor de care ar avea nevoie si diseara pentru a impinge meciul in prelungiri!


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.60

Eintracht F. - Benfica

Nemtii au reusit sa marcheze doua goluri la Lisabona, cu toate ca au jucat mai bine de 70 de minute cu om in minus. Au fost invinsi pana la urma de portughezi, insa impresia lasata de-a lungul sezonului ii indica favoriti in meciul de diseara. Cotele bookmakerilor sunt net in favoarea lor, victoria fiindu-le cotata cu 1.83, in timp ce pronosticul dublu in favoarea Benficai (X2) fiind cotat cu 2.02!

Ne asteptam la atacuri in valuri ale lui Frankfurt, inca din startul partidei, obligata sa marcheze cel putin doua goluri, fara sa primeasca, pentru a merge in faza superioara. Benfica stie ca nu va avea un meci usor. Pe nemti, stii ca i-ai invins, abia cand ii vezi in autocar.


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media