Biletul Zilei 21/04/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

PAOK - Levadiakos

Meci pentru istorie in Salonic, acolo unde Razvan Lucescu si ai sai mai au nevoie de un singur punct pentru a castiga titlul. Nu credem, insa, ca PAOK va juca la egal si suntem de parere ca vom vedea un tavalug catre poarta penultimei clasate, iar atmosfera creata de superbii fani greci ii va impinge pe jucatori de la spate.

Pronostic: H1 (PAOK invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.27

Arsenal - Crystal Palace

Dupa calificarea en fanfare in semifinalele EL in fata italienilor de la Napoli, calificare venita dupa doua victorii la 0, credem ca gazdele de dupa-amiaza nu se vor culca pe o ureche si vor incerca in continuare sa prinda top 4 in PL pentru a isi asigura participarea in editia urmatoare de UCL. Cu United aflata in fata unei deplasari dintre cele mai grele, Arsenal are toate motivele sa forteze victoria diseara si suntem de parere ca ofensiva tunarilor va functiona si astazi.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Villarreal - Leganes

Aflata pe o panta ascendenta din puncte de vedere al jocului, desi eliminata de Valencia din sferturile EL, Villarreal forteaza victoria diseara in fata echipei de pe locul 11, victorie care ar ajuta-o sa se indeparteze de zona rosie a clasamentului. Jocul bun facut cu Barca, victoria cu Seviila si, in general, meciurile de pe teren propriu in care au marcat la foc automat sunt argumentele gazdelor pentru diseara. Noi credem ca Villa are forta de a se impune, dar ne vom proteja si vom juca ceva mai precaut.

Pronostic: I1 sau II1 (Gazdele castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media